Verkrijgbaarheid van Habanos in Duty Free en Travel Retail

Het Habanos assortiment is natuurlijk ook vertegenwoordigd in de Duty Free winkels op de diverse luchthavens in de Benelux.

Sinds het afschaffen van Duty Free verkopen binnen de EU bestaat er daarnaast ook het zogenaamde “Travel Retail” concept dat is gericht op de reizigers met bestemmingen binnen de EU. Voor tabaksproducten geldt dat er aan reizigers binnen de EU weliswaar geen belastingvoordeel mag worden aangeboden (t.o.v. de prijzen op de binnenlandse markt in het betreffende land) maar er worden vaak wel speciale “Travel Retail Exclusives” aangeboden, producten die op de binnenlandse markt niet, of nauwelijks verkrijgbaar zijn.

Ook alle Duty Free en Travel Retail verkooppunten voor Habanos zijn uitgerust zijn met klimaatkamers of vitrines zodat uw sigaren onder optimale omstandigheden bewaard blijven!

Naast een selectie van de meest gevraagde Habanos treft u daar meestal tevens de bovengenoemde “Travel Retail Exclusives” aan, producten die enkel voor Travel Retail, Duty Free en het exclusieve netwerk van Casas del Habano zijn bestemd.

Let in de winkel wel goed op de aanduiding “Duty Free” voor reizigers buiten de EU, en “Travel Retail” voor reizigers binnen de EU voor u de keuze maakt!

Goede reis!